This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kite Safari - Egipt Soma Bay

Dopust na morju je čas, ko si odpočijemo od vsakodnevnih skrbi in si naberemo energije za v prihodnje. Nekateri si ga privoščijo na plaži z dobro knjigo v roki, drugi raziskujejo turistične znamenitosti kraja, v katerem se nahajajo, spet tretji na dopustu prisegajo na športne aktivnosti. Kite safari je dodaten program turističnega aranžmaja Egipt Soma Bay, ki ga lahko izberete za popestritev vašega dopusta. Izbirate lahko med enodnevnim ali trodnevnim Kite Safarijem.

kitesafari


Ponujamo vam kajtanje med rdečimi otočki peščenega morja, kjer se boste naužili svežega morskega zraka, zlasti pa začutili duh tega športa. Preživite z nami nepozaben dopust na plavajoči kite postaji. Nobene gneče, turkizna in gladka voda, konstanten veter in dobra družba so odličen recept za nepozabno kajtarsko dogodivščino. Športno atrakcijo bomo pričeli v Hurgadi(trodnevni safari) ali izpred hotela v Soma Bayu (enodnevni Safari), od koder se bomo odpravili na dvoje ali troje različnih otokov. Naše domovanje v teh dneh bo postala kite jahta, ki je bila posebej prirejena za navdušence tega atraktivnega športa. Jahta ima 4 prijetne dvoposteljne sobe s klimo ter je opremljena s tušem s toplo vodo. Seveda lahko po vsakem končanem dnevu pričakujete romantično večerjo ob sončnem zahodu. Prav tako je možnost potaplanja ter snorklanja. Prednost enodnevnega Kite Safarija je cena in enostavnost, saj je odhod direktno izpred hotela.

Cena vključuje: vse obroke in brezalkoholno pijačo, hrambo kite opreme, pomoč pri startu ter vsa reševanja.

Doplačilo: potapljanje, alkoholne pijače, masaža, osebni fotograf.


Trajanje Odhod Cena Opombe
Kite Safari 3 dni Hurghada 330€ Cena za aranžma v hotelu Palm Royale je 150€ nižja.
Kite Safari 1 dan Palm Royal hotel 49€ Vključena tudi večerja

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na kontaktne številke objavljene na prvi strani. Na Safari se lahko prijavite skupaj z prijavo za Egipt - Soma Bay.

Opombe: Kite Safari bo izpeljan v primeru prijave najmanj 10 udeležencev. Možne so prilagoditve potovanja.