This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Keka Wind Week 2012

.lime { color: #3F0; font-weight:bold; } .imagefloat { float...}

Vrhunski športni dogodek v Slovenski Istri

Slovensko državno prvenstvo v kajtanju in windsurfingu Keka Week 2012, bo potekalo od 11. do 13. Maja 2012, v Portorožu. Gre za športni dogodek, poln adrenalina, spektakularnih kiteloopov, backrollov, vrhunskih športnikov in dobre zabave – praznik kajtarjev in surferjev.


Največji tovrstni športni dogodek v zgodovini Slovenije bo predstavil najboljše slovenske in tuje športnike s področja kajtanja in windsurfinga, nove trende in smernice.


Državno prvenstvo Keka Week 2012 bo tako združevalo državni prvenstvi dveh sorodnih športov, kajtanja in windsurfinga. Regatna polja, kjer bodo vse 3 dni potekala tekmovanja, bodo speljana ob obalnem pasu tako, da bodo obiskovalci lahko spremljali zanimive nastope tekmovalcev in dogajanje iz neposredne bližine.


Za pestro dogajanje na kopnem bo poskrbela ekipa Kluba študentov občine Piran z glasbo in igricami kjer si lahko prislužite bogate nagarade.


Da pa ne bo pestro samo podnevi nas ža v petek čaka Stand-up comedy za polno smeha in dobre volje v Coco Caffe v Portoržu, v Soboto pa Disco party!


Prijave na regato na: http://keka.si/kekaweek2012/


P.S.: Za posebne cene prenočišča pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.