This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zadnja poročila si prosim oglejte na naši Facebook strani Kitelife.si

Spoznavni tečaj kajtanja Portorož

Kiteing is life!

Samo uaaaaau sem rekel, ko sem videl na spletu, da je se organizira spoznavni tečaj kajtanja v Portorožu. „To pa morm it probat.“ sm si mislil. Seveda sem predlagal še kolegu in punci in seveda sta bila oba zainteresirana. Že je bila sončna nedelja in na primorskem je pihal maestral.


solakajtanja


Pridemo na kraj dogodka in že takoj vidimo, da so kajterji res ena dobra družba vsi veseli in pozitivni. Počutil sem se fenomenalno v njihovi družbi in se takoj vklopil. Na začetku smo izpolnili prijavnico in takoj za tem nam je trener Alex povedal vse potrebene in koristne podatke o kajtanju. Skupaj smo sestavili kait in ga tudi razstavili.

Sledil je trening trainer kaitanja. Z malimi kaiti smo tudi sami preizkusili svoje znanje in poskušali trainer kait v zraku obdržati čim dlje. Imeli smo res veliko časa, tako, da je vsak lahko res dobro natreniral in se pripravil za pravo kaitanje :)

Za vse ki vas zanima Kaitanje, vam priporočam, da se že drug mesec 30.6.2012 na Seči pri Ribiču udeležite ponovnega spoznavnega tečaja kaitanja.

Hvala Kitelife ekipi, predvsem Anžetu, Mateju, Žigi, Staši, Anji, TIlnu, Zokiju, Denisu ter vsem tečajnikom za odlično družbo in podporo!!! Super ste!! AK

Avtor: Uroš Vavtar