This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zadnja poročila si prosim oglejte na naši Facebook strani Kitelife.si

Kitelife Trip Soma Bay 28.4.2012

solakajtanja

30.4 - 1.5 // Veter malo nagaja, za lahko kategorijo in race opremo se vedno dovolj. Začetniki so pridni in kajt že obvladajo. Za malo animacije ob slabem vetru organiziramo odbojko na mivki in tekmovanje z SUP deskami. Sodniki so kot vedno pristranski in podkupljivi :) Spoznavni žuri so vedno bolj divji, kite inštruktorji ne spoštujejo dogovorjenih pravil, v glavnem vse kot ponavadi. Disciplinska komisija ima zasedanje v petek :)

29.4 // Veter je bil odličen. Učenci so uspešno zaključili prvi dan, sledi spoznavni žur :)

2.5 // Veter je nazaj, piha cel dan. Nekateri učenci že naredili nekaj prvi metrov. Markotu uspelo zapeti kar 3 kajtarje naenkrat, je rekel da je blo tako dobro, da je rajši šel kar do konca lagune :)Danes je na sporedu "party island". Torej piknik in žurka na samotnem otoku samo za Kitelife ekipo. Tokrat gredo z nami tudi vse družine, saj so temparature ugodne tudi ponoči. Z otoka smo se vrnili ob polnoči, seveda vsi primerno utrujeni. Tisti z dovolj energije še nimajo dovolj in nadaljujejo žurko v hotelskem discu.

3.5 // Žurka na samotnem otoku odlično uspela, slik ni veliko, ker so bili fotoaparati prepovedani od 10h dalje :) Veter piha, nekaj tečajnikov ni uspelo pridit na spot, posledice prehude :) Tisti ki so, toliko bolj uživajo ker ni gneče na vodi :)

4.5 - 5.5 // Veter piha bolj slabo, kljub temu se trudimo izpeljati še zadnjih nekaj dni tečaja. So pa odlični pogoji za race opremo in lahko kategorijo :).Zadnji dan imamo še slideshow vseh slik, podelitev diplom in zaključni žur. Vse skupaj se je kar hitro končalo, saj so že vsi izmučeni.

Tokratni Soma Bay nam bo ostal v spominu po odlični ekipi, dobrih žurih in malo slabšem vetru. Druščina je bila najbolj pisana do zdaj, mladi in stari, družine in otroci, punce in fantje, vsem pa je bila skupna točka kajtanje, druženje, zabava in ostala animacija. Hotel Palm Royal je primeren za vse, hrana je odlična, spot pa je čisto blizu. Se vidimo spet septembra na isti lokaciji. Veter je takrat naročen, prav tako tudi voda v laguni. Hvala vsem, bili ste super ekipa in upamo da se še vidimo!

Lep pozdrav,
Kitelife Team