This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spoznavni tečaj kajtanja / Šola Kajtanja

Spoznajte trenutno najpopularnejši ekstremni šport na svetu in poletite nad morje.

V 2013 novim dogodivščinam naproti. Hitrost, adrenalin in nepozabni trenutki nekje v zraku. Kajtanje je vse to in še več. Je ekstremen šport, ki pa postane čisto varen ob upoštevanju in spoštovanju določenih zakonitosti.

Ker bi ga radi približali vsem, imate sedaj edinstveno priložnost, da naredite prve korake z izkušenimi inštruktorji, ki vas bodo v sproščenem vzdušju vpeljali v nor svet kajtanja. Kitelife vabi vse, ki bi se radi spoznali z osnovami tega najpopularnejšega športa na svetu pa tudi tiste, ki niste čisto prepričani ali je to pravi sploh za vas, da se nam pridružite na uvodnem tečaju na Slovenski obali.


Report s prejšnjega tečaj si lahko ogledate na: Spoznavni tečaj kajtanja 27.5.2012

 

Termini in lokacija:

Termini so: 12.4, 28.6., 23.8. ob 12 uri, Divja plaža Seča – pri Ribiču. Točna informacija bo objavljena 3 - 4 dni pred tečajem. Vse ostale podrobnosti boste prejeli na email po prijavi. V primeru slabih vetrovnih razmer se tečaj prestavi na naslednji dan oziroma vikend. O tem boste obveščeni po emailu.

Redna cena: 140€, za akcijsko ceno prosim pokličite Alexa na 031 853 251.

PRIJAVI SE ZDAJ!


Opis in potek tečaja:

  • Teorija (veter, vreme, lokacija)
  • Spoznavanje opreme (deska, padalo, linije)
  • Upravljanje trainer padala (pozicija kajta, vožnja, vaje)
  • Upravljanje pravega padala skupaj z inštruktorjem
  • Samostojen dvig in spust padala

 

Vsi tečajniki prejmete 5% popust na naslednjo kite šolo. (Egipt, itd...). Več informacij --> Šola Kajtanja in Kite Trip Egypt Soma Bay


kitesola